Uit eten in Utrecht

Voor een (h)eerlijk diner. Uit eten bij deKleineBaron in Utrecht.

Uit eten in Utrecht bij deKleineBaron.

Genieten, maar op een verantwoorde manier. Dat vinden wij, van deKleineBaron, het belangrijkst. Bij ons krijg je vers en eerlijk eten; we gebruiken bij voorkeur producten uit de streek. Vanwege de korte afstand tussen onze leverancier en het restaurant, blijven de producten vers en blijft milieuvervuiling beperkt. Rekening houden met mens en natuur is iets wat wij erg belangrijk vinden tijdens het samenstellen van de dinerkaart. Verse en eerlijke producten uit de omgeving van Utrecht kun je dus bij ons verwachten. Wanneer je uit eten gaat bij deKleineBaron weet je dus zeker dat je goed bezig bent voor het milieu en dat je eerlijke producten eet.

We hebben vaak leuke aanbiedingen. Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je het beste onze website in de gaten houden. Wil je duurzaam en voordelig dineren? Dan ben je bij deKleineBaron aan het goede adres!


NIEUW!

Burgers bij deKleinebaron
(Bekijk hier onze burger aanbieding!)


Onze Menu kaart


Burgerkaart


Kinder Menu

Speciaal voor onze kleinste gasten maken wij dezelfde gerechten in het klein. Ze kunnen dan ook alles van de kaart kiezen voor een aangepaste prijs. Op verzoek serveren wij hier een heerlijk bakje appelmoes bij.


Eerlijk eten

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze vis duurzaam wordt gevangen onder voorwaarden van het MSC-keurmerk. Dit houdt in dat de gevangen vis niet met uitsterven bedreigd wordt en dat bijvangst van andere zeedieren beperkt wordt. Zo kunnen we in de toekomst blijven genieten van alles wat de prachtige zee ons te bieden heeft.

Daarnaast bieden wij standaard Fair Trade gerechten aan. Wij vinden het belangrijk dat de boeren die de producten verbouwen hier een eerlijke prijs voor krijgen. Door bij ons uiteten te gaan, biedt je families in verre landen daardoor een goede toekomst. Boeren kunnen zo hun kinderen naar school sturen en zorgen voor genoeg eten.

Bij deKleineBaron kun je dus genieten van een duurzame en verantwoorde maaltijd. Wij maken van eerlijke producten heerlijke gerechten en laten je daarvan genieten in een optimale sfeer!

Wil je zeker zijn van een tafel, reserveer dan online!

Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Zo weet u zeker dat er een tafel beschikbaar is.