Uit eten met groepen.

Met een groep uit eten in Utrecht Zuilen kan bij deKleineBaron.

Uit eten met groepen?

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een restaurant in Utrecht voor een grote groep? Of wil je gewoon lekker uit eten met een groep collega’s dan ben je bij Restaurant deKleineBaron aan het juiste adres! Voor groepen hebben wij diverse arrangementen samengesteld:

Kleine groepen

Wil je met een kleine groep van 6 tot 12 personen komen eten? Dan kan je een keuze maken uit onze à la carte-menukaart. Je kan dan maximaal 4 verschillende voorgerechten, 4 verschillende hoofdgerechten en 4 verschillende desserts bestellen. Geef van te voren je keuze aan ons door. Natuurlijk kan je ook jou keuze op de avond zelf maken, samen met je tafelgenoten.

Keuzemenu voor groepen

Wil je met een groep van 12 tot 25 personen komen eten? Dan stellen wij een speciaal menu voor jullie samen. Samen met jou selecteren wij gerechten van onze à la carte-menukaart voor een keuzemenu naar jouw wens. Je kan via onze website reserveren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Buffetarrangement voor groepen

Kom je met een groep van meer dan 25 personen? Dan kunnen wij voor een buffetarrangement verzorgen. Uiteraard gebeurt dit in overleg en wordt het buffet naar jouw wensen vormgegeven. Een buffetarrangement is er al vanaf € 24,95 per persoon.

Als je speciale wensen aangeeft bij de reservering, dan kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht het aantal gasten na je reservering nog wijzigen, dan kan je dit tot één dag van tevoren aangeven. Wijzigt het aantal gasten nog op de dag zelf, dan zijn wij helaas genoodzaakt het buffetarrangement voor het laatst doorgegeven aantal gasten in rekening te brengen.

Ook voor zakelijke evenementen kan je bij ons terecht. Wij verzorgen graag jouw bedrijfsdiner of zakelijke lunch in Restaurant deKleineBaron of bij jou op locatie. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Elise Baron. Mail ons of bel ons op 030 244 51 51

Bedrijven kunnen bij ons op rekening betalen. Neem hiervoor contact op met Elise Baron of Niels Klein

Wil je zeker zijn van een tafel, reserveer dan online!

Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Zo weet u zeker dat er een tafel beschikbaar is.