High Tea in Utrecht

High Tea, Utrecht, Restaurant deKleineBaron: de ideale combinatie!.

High Tea, Utrecht en Zuilen: een gezellige dag!

Een high tea, Utrecht, gezelligheid en deKleineBaron; de perfecte combinatie voor een geslaagde middag. Restaurant deKleineBaron is de plek bij uitstek om in alle rust te genieten van een high tea. Utrecht Zuilen zorgt voor een goede setting en wij zullen je verrassen met een uitgelezen keuze aan theesoorten en begeleidende gerechten in ons gezellige restaurant. Een high tea bij deKleineBaron zal een te heugen positieve ervaring zijn. Wij bieden je een breed assortiment producten uit eigen keuken.

In overeenstemming met jou kunnen wij aan al je wensen voldoen. Denk hierbij aan eventuele voorkeuren die je hebt voor biologische producten of vegetarische gerechten. Bij ons staan jouw wensen voorop! Ook zullen wij je graag adviseren over de keuze en combinatie van gerechten, aangepast aan de samenstelling van het gezelschap.

Mocht je onverwachts komen dan zullen wij onze uiterste best doen om toch aan je verwachtingen te voldoen.

High Tea Reserveren

Geniet van de perfecte high tea op maat bij deKleineBaron

Bij deKleineBaron krijg je altijd een high tea die bij jouw wensen aansluit. Onder genot van een lekkere kop thee serveren wij allerlei lekkernijen. Bij de high tea is een mix van zoete en hartige hapjes inbegrepen: een goede afwisseling voor de ultieme smaaksensatie.

Elke woensdag t/m zondag van 12:00 tot 15:00 uur serveren wij onze High Tea voor minimaal 2 personen in ons restaurant in Utrecht Zuilen. Kies bij ons uit twee soorten high tea:

high tea

High Tea

Onze High Tea is te bestellen voor €15,00 p.p. en is daarmee de goedkoopste High Tea in Utrecht!

Bij deze high tea is inbegrepen:

  • deKleineBaron fudge met een krokante bodem van harder wener deeg
  • Brownie met fairtrade pure chocolade
  • Bon bon
  • Mini-krentenbol met gezoete geslagen room
  • Huisgemaakte quiche van pompoen en oude Utrechtse kaas
  • Sandwich met divers beleg (keuze uit: vis, vlees of vegetarisch)

Deze high tea wordt geserveerd met een pot thee met verschillende theesmaken (4 koppen)

Reserveer hier voor uw High Tea

High Tea, Utrecht; voor ieder wat wils!

Wij hebben een uitgebreide kennis van de producten die bijdragen aan een geslaagde high tea. Dankzij onze kennis kan jij genieten van een High Tea die je nog niet eerder in Utrecht bent tegengekomen. Elk moment dat je in Utrecht bent is geschikt voor een High Tea. Of je nou op vakantie bent, op visite, voor je werk in Utrecht bent of om een andere reden.

Utrecht Zuilen is een geweldige wijk waar je voor of na uw culinaire ervaring nog kunt genieten van een culturele uitstap of zomaar een mooie wandeling. Voor speciale gelegenheden, zoals een kinderverjaardag, een verjaardag van je grootouders of een verrassend samenzijn met je geliefde kunnen wij ook een thema bedenken voor jouw high tea. Utrecht en restaurant deKleineBaron zorgen ervoor dat je ongestoord kunt genieten van een verwarmende drank, met kleine of grote gerechten.

De invulling van jouw high tea bij deKleineBaron laten wij aan jou over, maar wij nemen je ook alles graag geheel uit handen, zodat je alleen nog maar naar ons toe hoeft te komen! Bij deKleineBaron verwelkomen wij je graag in een ontspannen atmosfeer. Tot gauw bij ons voor jouw high tea!

Utrecht en deKleineBaron hopen u snel te zien!

Abonneer voor meer aanbiedingen & kortingen.

Wil je zeker zijn van een tafel, reserveer dan online!

Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Zo weet u zeker dat er een tafel beschikbaar is.