Lunchen in Utrecht

Voor een (h)eerlijke lunch bij deKleineBaron in Utrecht.

Lunchen bij deKleineBaron

Al een poosje op zoek naar een nieuwe, gezellige plek om te lunchen in Utrecht? Zoek niet verder, want je hebt de perfect plek gevonden! Bij ons restaurant ben je van harte welkom voor een lekkere lunch.

Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je bij ons terecht om te lunchen. In de warme ambiance van ons restaurant bieden wij je rijkelijk belegde sandwiches, smakelijke soepen en ruimere schotels voor de stevige trek.

Alvast benieuwd naar onze lunchgerechten? Bekijk ons uitgebreide menu onderaan deze pagina.

Bij deKleineBaron ben je ook met een groep van harte welkom. We stellen het echter wel op prijs wanneer je ons van te voren laat weten met hoeveel mensen je een lunch komt nuttigen, zodat we een luncharrangement voor je kunnen verzorgen. Wil je met meer dan zes personen komen lunchen? Dan maak je gebruik van ons speciale luncharrangement. Hiervoor serveren we diverse sandwiches, die naar wens aan te vullen zijn met een overheerlijke soep.

Zo staat er voor ieder wat wils op tafel en kan er gezellig worden gedeeld en geproefd onder het praten.

Een uitdaging om goed te lunchen

Utrecht heeft zoveel mogelijkheden om te lunchen, dat het soms lastig is om dat ene perfecte plekje te vinden waar je altijd weer terugkomt. Wij hebben als doel om jou je altijd thuis te laten voelen in ons sfeervolle restaurant, of je er nu voor de eerste of de twintigste keer komt voor je lunch.

Niet alleen vinden wij de kwaliteit van onze lunches belangrijk, ook zorgen wij graag voor een goede sfeer wanneer jij geniet van een lekkere lunch. Na een lunch bij ons moet je altijd met een goed gevoel de deur uitgaan, zodat je niet lang hoeft na te denken om weer eens bij ons langs te komen.

Schuif dus lekker bij ons aan en voel je thuis, terwijl je geniet van je lunch of een hapje en een drankje. Wij heten je van harte welkom bij deKleineBaron.


Onze Lunch kaart

Wil je zeker zijn van een tafel, reserveer dan online!

Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Zo weet u zeker dat er een tafel beschikbaar is.