Picknick mand

Picknick mand bestellen; een service van deKleineBaron.

Picknick Mand Service

Een picknick is hartstikke leuk, maar helaas is er één grote voorwaarde; de zon moet natuurlijk wel schijnen! En dat weet je in Nederland meestal pas een dag van te voren. Net als een vakantie plannen, moet je overal over nadenken: Wat neem je mee? Ben je niets vergeten? En dan vaak ook nog alles gehaast. Pas als je op de plaats van bestemming bent in de zon ligt, begint het echte genieten!

Heb je ineens de kriebels gekregen om naar het park te gaan en zin in een gevulde picknick mand? Maak het jezelf dan makkelijk door deze te bestellen bij Restaurant deKleineBaron. Wij introduceren bij deze onze Picknick Service:

DekleineBaron is een restaurant op nog geen 100 meter loopafstand van één van de mooiste parken van Utrecht, het Julianapark. Een park waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat de dag kunt doorbrengen, tussen fluitende vogels en spelende kinderen. Het enige wat je zelf moet meebrengen is een deken om op te relaxen en een goed boek. Eén telefoontje de dag van te voren en je kan een picknick mand bestellen; wij verzorgen het eten en drinken.


De Picknick Service van deKleineBaron; van simpel tot luxe!

Een picknick mand bestellen kan 17.00 uur een dag van te voren. Op de dag zelf kan je de bestelling op het gewenste tijdstip ophalen. Hoe je het wilt meenemen is aan jou. Wij bieden de mogelijkheid om het eten en drinken mee te nemen in een broodzak of een picknick mand. Kiest je voor de ouderwetse picknick mand dan betaalt je daarover een borg van € 30,00. Uiteraard krijg je de borg retour bij het terugbrengen van de mand.

Er zijn veel verschillende arrangementen mogelijk met voor ieder wat wils. Romantische picknick voor twee of een gezellige picknick met een grote groep. Een picknick mand bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Picknick Mand Service van deKleineBaron in Utrecht

Picknick mand keuzes


Picknick mand Reserveren

Abonneer voor meer aanbiedingen & kortingen.