World Fair Trade Day

World Fair Trade Week bij deKleineBaron in Utrecht.

World Fair Trade 2018:

  • 7 mei 2018
  • 13 mei 2018
  • 17:00 - 23:30
  • deKleineBaron
  • 19,00
Reserveer Vandaag!

World Fair Trade Week bij deKleineBaron in Utrecht.

World Fair Trade Day: Al sinds jaar en dag wordt op World Fair Trade Day in verschillende landen op nationaal en lokaal niveau activiteiten georganiseerd om Fairtrade te promoten. Er wordt hiermee wereldwijd aandacht gevraagd voor de impact van eerlijke handel voor miljoenen boeren in ontwikkelingslanden.

Deze boeren verbouwen producten, zoals koffie, thee, bananen en chocolade waar wij dagelijks van genieten. Door samen te werken in coöperaties versterken de boeren hun positie in de handelsketen. Via Fairtrade kunnen zij werken aan een duurzame toekomst voor hun bedrijf, gezin en gemeenschap.

In 2018 valt World Fair Trade Day op 12 mei. Van 7 mei t/m 13 mei organiseert Max Havelaar daarom een Fairtrade Week. Tijdens beide landelijke campagneweken wordt het belang van eerlijke handel door veel supermarkten, Wereldwinkels, bedrijven, gemeentes en individuen onder de aandacht gebracht. In heel Nederland vinden er tal van acties en evenementen plaats. In duizenden supermarkten en winkels zijn tijdens de Fairtrade Week diverse Fairtrade producten in de aanbieding. De meest aantrekkelijke aanbiedingen worden gebundeld in de Fairtrade Week actiefolder, die huis-aan-huis verspreid wordt.

Wil je zeker zijn van een tafel, reserveer dan online!

Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Zo weet u zeker dat er een tafel beschikbaar is.