Puur Restaurant Week

Puur Restaurant Week bij deKleineBaron, eerlijk uit eten.

Puur Restaurant Week bij deKleineBaron, eerlijk uit eten.

Bij restaurant deKleineBaron in Utrecht vinden we duurzaam en verantwoord genieten erg belangrijk. Daarom gebruiken wij niet alleen zoveel mogelijk streekproducten, maar werken we ook met vis dat het MSC-keurmerk heeft en met Fair Trade producten.

Vegetarisch eten past ook in een duurzaam en verantwoord menu en daarom doen wij ook dit jaar weer mee aan de puur restaurant week die gehouden wordt op 3 juni 2016 t/m 9 juni 2016.

Veel mensen denken dat vegetarisch eten saai en niet smaakvol is. Om te laten zien en te laten proeven dat dit absoluut niet het geval is, is de puur restaurant week in het leven geroepen. Tijdens deze week laten deelnemende restaurants in heel Nederland zien hoe lekker en verrassend de keuken kan zijn. Ook zonder vlees of vis kun je fantastische gerechten creëren, die zeker naar meer zullen smaken.

Puur Restaurant week menu

Ook tijdens deze puur restaurant week willen wij je weer verrassen met onze heerlijke pure recepten. DeKleineBaron heeft uiteraard altijd pure gerechten op de menukaart staan, maar deze week bieden wij je twee zeer voordelige drie gangen puur menu`s aan. Het eerste menu is zorgvuldig samengesteld uit vegetarische gerechten die wij altijd op onze menukaart hebben staan en speciaal ontwikkeld voor de puur restaurant week van dit jaar. Met deze speciale menu hopen wij je te laten proeven dat het pure eten zeker net zo lekker smaakt als gerechten met vlees of vis.

Dit menu bieden wij je aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Tijdens deze week betaal je voor de speciaal samengestelde drie gangen puur menu`s slechts € 25,00 per persoon. Je kunt een keuze maken uit de onderstaande keuzes. Als je wilt profiteren van deze aanbiedingen, geef dan bij je reservering aan dat je gebruik wilt maken van de puur restaurant week actie.


Puur Restaurant week Menu Keuze

deKleineBaron biedt in de Puur Restaurant week een 3 gangen keuze menu aan.