Valentijnsdag

Vier Valentijnsdag bij restaurant deKleine Baron in Utrecht!

Vier Valentijnsdag bij restaurant deKleine Baron in Utrecht!

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag? 14 februari is het al weer Valentijnsdag, de dag van de liefde.

Er gaan vele verhalen de ronde over de oorsprong van Valentijnsdag. Valentijnsdag valt samen met de feestdag van twee christelijke martelaren met de naam Valentinus, maar de gewoonten die met Valentijnsdag in verband staan hebben niets van doen met het leven van de heiligen. Valentijnsdag zou een vervanging kunnen zijn van het oude Romeinse vruchtbaarheidsfeest Lupercalia, of het zou te maken kunnen hebben met priester Valentijn die onder de Romeinse keizer Claudius II stiekem trouwplechtigheden uitvoerde bij jonge soldaten die niet mochten trouwen.

Wat vaststaat, is dat Valentijnsdag een dag is waarop de liefde wordt gevierd. Dat kan door elkaar cadeautjes te geven, bloemen te sturen of een kaartje te schrijven.

Een romantisch diner voor twee?

Maar niets gaat boven een romantisch diner voor twee. Heb je een geheime liefde, nu is de tijd om het te laten blijken! Of ben je al jaren samen met je liefje? Ook dan is restaurant deKleineBaron de perfecte plek om jullie liefde te vieren en een perfecte romantische avond te hebben. Je wordt ontvangen met een feestelijke welkomstcocktail en kunt vervolgens genieten van ons speciale drie-gangen of vier-gangen menu. Bij restaurant deKleineBaron draait het op Valentijnsdag geheel om romantiek: dineren bij kaarslicht in een warme en sfeervolle omgeving terwijl je geniet van ons verrukkelijke menu.

Zelfs als je vergeten bent je geliefde te verassen op Valentijnsdag zelf heb je nog de gelegenheid het goed te maken. Op 10,11 en 13 februari bieden wij namelijk ook nog het Valentijnsmenu aan. Als je vragen hebt, aarzel dan niet en neem contact met ons op, of maak gelijk een reservering. Dan houden wij een tafeltje voor je vrij. We hopen je met Valentijnsdag welkom te heten in ons restaurant deKleineBaron.

Ons Valentijnsmenu

De verleiding

Romige tomatensoep

Romantiek

Roodbaarsfilet
Geserveerd met tortellini en gepofte cherrytomaatjes
* Ook mogelijk met vlees of vegetarisch.

Samen delen

Dessertproeverij

Kies samen voor het drie-gangendiner.

3 gangen menu voor 29,95 p.p.

Download de Valentijns menukaart (pdf)