Vegetarische Restaurantweek

deKleineBaron doet mee aan de vegetarische restaurant week.

deKleineBaron doet mee aan de vegetarische restaurant week.

deKleineBaron houdt van lekker, verantwoord, maar ook van afwisselend eten. Dat betekent dat wij ons graag laten verleiden voor diverse aansprekende themaweken. Verandering van spijs doet immers eten. Wij van deKleineBaron vinden het erg belangrijk dat je kunt genieten van onze gerechten die met veel zorg en aandacht worden bereid.

Van 5 tot en met 11 oktober doen wij met vol enthousiasme mee aan de Vegetarische Restaurantweek. Deze week staat de vegetarische menukaart centraal. Dat betekent geen vlees noch vis, maar een variatie aan heerlijke vegetarische gerechten. Wij proberen onze gerechten altijd een originele twist te geven en zeker op vegetarisch gebied zullen wij dat niet nalaten. Dat maakt dat onze gerechten zowel voor het oog als voor de maag voor een smakelijke ervaring zullen zorgen.

In Nederland bestaat er een tendens waar steeds meer mensen vanwege dier- en milieuwelzijn bewuster gaan eten. Afwisseling met vegetarische gerechten is daarvan een verantwoorde keuze. Ook voor de fervente vlees- en viseters onder ons willen we je laten zien dat vegetarisch erg lekker en vernieuwend kan zijn.

Duurzame gerechten in de vegetarische restaurantweek

Wij werken met duurzame producten en dat proef je! Wees van harte welkom om te genieten van pure smaken die door onze koks op een culinaire manier zijn samengesteld.

Restaurant deKleineBaron bied tijdens de Vegetarische Restaurantweek van 5 tot en met 11 oktober een speciaal voor de week gecreëerd vegetarische menu aan voor 25 euro -

De Vegetarische Restaurantweek