Wild Week

November, het seizoen om wild te eten.

November het wild seizoen bij deKleineBaron.

In november organiseert restaurant deKleineBaron zijn wild-week! Wild-week betekent dat we weer heerlijk seizoensgebonden eten zullen serveren, maar nu met de nadruk op wildvlees. De wildkaart hebben we naast onze reguliere menukaart. Dat betekent dat je gerechten à la carte kunt bestellen, of kunt kiezen van onze wildkaart. Uiteraard is een combinatie van gerechten bij ons ook altijd mogelijk.

Deze wild week zal ieder jaar in de herfstmaand van november terugkeren. We kiezen voor kruidige en pure smaken die het gure herfstweer een stuk aantrekkelijker zullen maken.

Onze chefs zullen zich binnenkort gaan buigen over de vraag wat dit jaar de beste combinatie van vlees, kruiden en bijgerechten zal zijn. Op basis van hun smaakpapillen en hun kennis van kwalitatief goede producten zullen zij de wild menukaart samenstellen. Houd onze website goed in de gaten, want dan zul je binnenkort zien wat voor wild er op de kaart staat.

Graag ontvangen we je in ons restaurant tijdens de wildweek. We raden je wel aan om even te reserveren, want als het buiten al dan niet stormt, kan het binnen sowieso storm lopen!

Wil je zeker zijn van een tafel, reserveer dan online!

Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Zo weet u zeker dat er een tafel beschikbaar is.