Aanbieding & Kortingen

Met een aanbieding of korting uit eten in Utrecht? Bekijk de specials.

Met een aanbieding uit eten in Utrecht kan met onze specials.

Bij restaurant deKleineBaron in Utrecht kun je iedere dag goedkoop uit eten. Wij hebben elke dag leuke en lekkere aanbiedingen, kortingen en specials. Zo bieden wij iedere dag een buurthap aan voor een leuke prijs.

Het idee achter de buurthap is dat uit eten niet altijd uitgebreid en duur hoeft te zijn. De buurthap is een volwaardig hoofdgerecht voor een voordelige prijs, ideaal voor studenten, voor iedereen die een keer geen zin heeft om zelf te koken of voor mensen die snel en goedkoop uit eten willen.

Aanbieding Buurthap.

Onze buurthap is iedere dag anders, maar altijd lekker en voordelig geprijsd. Op onze site kun je vinden welke smakelijke buurthap wij vandaag voor je in de aanbieding hebben. Ondanks dat de buurthap een volwaardig hoofdgerecht is, kan het zijn dat je iets uitgebreider wilt eten of dat je iets grotere trek hebt. Je kunt de buurthap dan uiteraard combineren met een van onze lekkere voorgerechten of heerlijke desserts. Zo stel je zelf een smakelijke maaltijd samen, maar kun je nog steeds goedkoop uit eten.

Op onze menukaart kun je zien wat de mogelijkheden zijn.

Een special voor de Jarige.

Voor jarigen hebben we nog een extra leuke special, namelijk een gratis hoofdgerecht op je verjaardag. Als je met minimaal drie andere betalende gasten je verjaardag komt vieren bij deKleineBaron, dan krijg je als jarige het hoofdgerecht gratis op het vertoon van een geldig identiteitsbewijs. Zo kun je op je verjaardag heel goedkoop uit eten bij deKleineBaron.