Goedkoop uit eten

Goedkoop uit eten in Utrecht, dat kan met onze buurthappen!

Onze buurthappen! Het enige verschil zit hem in het voordelig prijsje.

Goedkoop uit eten in Utrecht? Na onze succesvolle studentenhap hebben wij nu voor iedereen voordelige buurthappen op onze kaart staan. Uit eten hoeft niet altijd uitgebreid vinden wij. Met onze buurthappen kun je snel en lekker eten voor een aantrekkelijk voordelige prijs.

Onze buurthap is ideaal voor studenten maar ook natuurlijk voor iedereen die zelf even geen zin heeft om te koken of voor mensen die lekker (snel) en betaalbaar in hun eentje uit eten willen gaan.

Restaurant de KleineBaron heeft elke dag van de week andere smakelijke buurthappen voor je klaar staan. De dagaanbieding is geen uitgeklede variant van onze gerechten maar een volwaardige hoofdgerecht zoals je gewend bent van ons. Het enige verschil zit hem in het voordelig prijsje.

Iets grotere trek? Al onze buurthappen zijn natuurlijk ook te combineren met één van onze voor- of nagerechten. Kijk op onze wisselende menukaart voor alle mogelijkheden. Benieuwd naar onze daghappen? Hieronder kun je zien welke daghap-aanbieding je op welke dag kunt bestellen.


Onze buurthappen voor € 14,00