Gratis Hoofdgerecht

Ben je Jarig dan krijg je van ons een hoofdgerecht gratis!

Gratis hoofdgerecht voor de jarige.

Wil je je verjaardag dit jaar extra speciaal vieren, kom dan gezellig dineren in Restaurant deKleineBaron. Kom feestelijk genieten van onze uitgebreide menukaart, onze gastvrijheid en onze sfeervolle ambiance, samen met je familie en met je vrienden. Bij ons dineer je op je verjaardag ook nog eens heel verantwoord, want wij werken waar mogelijk met Fair Trade-producten en producten uit de streek.

Zo staan er op onze menukaart altijd drie gerechten waarin fairtrade-producten verwerkt zijn. De koffie en thee die wij serveren zijn biologisch en dragen ook het fairtrade-keurmerk. Bovendien serveren wij altijd dagverse producten, vlees van een uitstekende kwaliteit en onze vis heeft het duurzame MSC-keurmerk. Daarnaast gebruiken wij bij voorkeur ecologische producten uit de regio en zelfs uit de wijk Zuilen. Op die manier geniet je op je verjaardag van een bijzondere culinaire ontdekkingsreis, waarbij ook eerlijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een toepasselijk cadeau. Daarom geeft deKleineBaron jou als jarige het hoofdgerecht GRATIS, als je op je verjaardag in ons sfeervolle restaurant komt dineren. Hiervoor dienen dan wel minimaal drie andere betalende gasten aanwezig zijn. Ook dien je je identiteitskaart of paspoort te laten zien, want deze aanbieding geldt alleen als je daadwerkelijk óp je verjaardag bij ons komt eten.

Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste ruim van tevoren reserveren. Om een tafel te reserveren, gebruik je bij voorkeur het reservering formulier op onze website.

Tijdens onze openingstijden kun je ook bellen naar 030-2445151.

* Let op: het gratis hoofdgerecht voor de jarige geldt niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen.