Eten & Drinken

Eten en Drinken bij deKleineBaron in Utrecht Zuilen.

Drinken bij deKleineBaron in Utrecht.

Naast een uitgebreide menukaart heeft deKleineBaron ook een grote keuze in dranken. Bierliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Bestel bijvoorbeeld eens een lekker speciaalbiertje van Jupiler en Hertog Jan van de tap, zoals de Hertog Jan Prestige, Bockbier of Lentebock. Naast tapbier hebben we ook een ruim assortiment bieren op de fles.

Heb je liever wijn? Bij deKleineBaron serveren wij altijd twee verschillende merken huiswijnen, waarvan één biologische wijn is. Uiteraard komen onze huiswijnen als rosé, witte of rode wijn. We hebben ook vier verschillende soort prosecco op de kaart.

Wil je een lekker drankje of hapje combineren met een leuke activiteit? We organiseren regelmatig leuke evenementen. Ook kun je van woensdag tot en met zondag bij ons genieten van een heerlijke, uitgebreide high-tea.

Eten bij deKleineBaron in Utrecht.

Bij restaurant deKleineBaron in Utrecht Zuilen kun je heerlijk eten en drinken. Je kunt bij ons terecht voor een hapje bij de borrel, een lekkere lunch of een uitgebreid driegangendiner.

Bij vrijwel al onze gerechten heb je de keuze om het als heel of half gerecht te laten serveren. Hele gerechten zijn ideaal voor de grote trek, of als je uitgebreid wilt eten. Voor de kleine trek, of als je eens een nieuw gerecht wil proberen, zijn de halve gerechten een goede keuze.

Wij houden bij deKleineBaron rekening met ieders budget. Goed eten hoeft niet veel te kosten, daarom bieden wij een heerlijke buurthap aan voor een zeer voordelige prijs. Ook hebben we regelmatig leuke specials en aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn.

Ben je jarig? Bij deKleineBaron maken we van elke verjaardag een feest en krijgt de jarige het hoofdgerecht gratis. Dat is een cadeautje van ons om jouw speciale dag nog leuker te maken.

Wil je zeker zijn van een tafel, reserveer dan online!

Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Zo weet u zeker dat er een tafel beschikbaar is.